TICKETS ENG

Online ticketverkoop gestart!

De online ticketverkoop van Museumnacht010 is gestart!

Van haka-dans en schaken met levende stukken tot verkleden als je favoriete stripheld en oog in oog staan met beroemde surrealisten. Het programma belooft ook deze editie veel goeds voor een breed publiek:

Huis Sonneveld verandert in een huisopera met spannende soundtracks, waar bezoekers zich als ware acteurs doorheen bewegen. In TENT is Roodkapje te gast en proberen performers te ontsnappen uit een bizarre kooi van schuim. Bij Kunsthal Rotterdam draait het allemaal om REALITY: schilder er een levensecht gebakken ei, dans in de Virtual Disco en bekijk hyperrealistische schilderkunst in de tentoonstelling: Hyperrealisme. 50 jaar schilderkunst. In het kader van de nieuwe tentoonstelling KLIM!, kun je bij het Mariniersmuseum met echte mariniers tot ongekende hoogtes klimmen en in één avond leren boulderen als een pro. Of ga naar Zuid waar nachtegaaltjes kunnen meedoen aan een Eurovisie-karaoke bij het Nederlands Fotomuseum.

Nieuw dit jaar zijn o.a. het Strips! Museum voor het beeldverhaal waar je verkleed als je favoriete stripheld op de foto kan gaan met levensgrote illustraties, het Dutch Pinball Museum op Katendrecht waar je aan je highscore kan werken en het Schaakstukkenmuseum, waar de Koningin en Toren tot leven komen.

Bekijk de rest van het bomvolle programma en bemachtig een ticket! De Early Bird-tickets zijn inmiddels al uitverkocht, maar je kunt nog wel tickets voor normaal tarief, met CJP- of met kinderkorting kopen.

Foto: Aad Hoogendoorn

Ander nieuws

Doe de OPEN Museumnacht010 Quiz en win!

Om Museumnacht010 nog leuker te maken (wat eigenlijk bijna niet meer kan, denken wij) hebben we samen met OPEN Rotterdam een quiz georganiseerd langs verschillende gebieden en locaties.

> Bekijk bericht

Teasers van OPEN Rotterdam

Kon je er vorig jaar niet bij zijn? Check hier de teasers van Museumnacht010 2016.

> Bekijk bericht

MAAK JE MUSEUMNACHT010 ZO LANG MOGELIJK MET EEN HO(S)TEL

Geen zin om na een nachtje cultuur snuiven en feestjes afgaan naar huis te gaan? Boek een Museumnacht010 Ho(s)tel-arrangement!

> Bekijk bericht

Save the date: Museumnacht010 4 maart 2017

Beleef Rotterdamse kunst en cultuur op z’n spannendst tijdens Museumnacht010.

> Bekijk bericht

WANTED: vrijwilligers

De zoektocht naar vrijwilligers is weer begonnen! Meld jij je aan?

> Bekijk bericht

Official Museumnacht010 Afterparty: Pastelle

De eerste editie van Pastelle wordt gehouden tijdens Museumnacht010!

> Bekijk bericht