Save the date: Museumnacht010 4 maart 2017

Beleef Rotterdamse kunst en cultuur op z’n spannendst tijdens Museumnacht010.

Met maar liefst 34 locaties en de mooiste tentoonstellingen, collecties en een speciaal programma was Museumnacht010 2016 één feestelijke ontdekking. Op naar de volgende editie dus, op 4 maart 2017! Ook dit jaar belooft het een nacht te worden die je niet wilt missen. Dus zet die datum in je agenda en houd de website in de gaten.

Tijdens Museumnacht010 krijg je de unieke kans om nachtelijk rond te dwalen en te ontdekken wat Rotterdam aan kunst en cultuur in huis heeft. Met je passe-partout op zak kun je bij ruim 30 locaties door heel de stad terecht voor te gekke exposites, bijzondere collecties, interactieve performances en voorproefjes van nieuwe projecten.

Je stapt gewoon binnen bij een van de deelnemende galeries en musea om van al het moois te genieten dat de stad te bieden heeft. Doe een rondje Museumpark, struin door het Witte de Withkwartier en maak kennis met bijzondere plekken in Rotterdam Oost. Vergeet niet een kijkje te nemen bij de deelnemers op Zuid en ontdek de Rotterdamse museumwereld in al z’n vormen.

Vervoer tijdens de nacht
De meeste locaties zijn gemakkelijk lopend of per fiets te bereiken, maar ook kun je gebruik maken van het speciale Museumnachtvervoer. Je passe-partout geldt als je vervoersbewijs. Je koopt deze het makkelijkste online of anders tijdens de nacht bij een van de verkooppunten in de stad. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws over de deelnemende locaties en de verschillende ticketprijzen.

Foto: Aad Hoogendoorn

Ander nieuws

Doe de OPEN Museumnacht010 Quiz en win!

Om Museumnacht010 nog leuker te maken (wat eigenlijk bijna niet meer kan, denken wij) hebben we samen met OPEN Rotterdam een quiz georganiseerd langs verschillende gebieden en locaties.

MAAK JE MUSEUMNACHT010 ZO LANG MOGELIJK MET EEN HO(S)TEL

Geen zin om na een nachtje cultuur snuiven en feestjes afgaan naar huis te gaan? Boek een Museumnacht010 Ho(s)tel-arrangement!

Online ticketverkoop gestart!

De online ticketverkoop van Museumnacht010 is gestart!

Teasers van OPEN Rotterdam

Kon je er vorig jaar niet bij zijn? Check hier de teasers van Museumnacht010 2016.

WANTED: vrijwilligers

De zoektocht naar vrijwilligers is weer begonnen! Meld jij je aan?

Official Museumnacht010 Afterparty: Pastelle

De eerste editie van Pastelle wordt gehouden tijdens Museumnacht010!