The Avantgardistic State of Love: Evolved

Ervaar een nieuwe stap in de menselijke evolutie van liefde. Laat je in WORM onderdompelen in een constante stroom van muziek, performance en film.

Tijdens Museumnacht doorbreekt WORM traditionele grenzen. Met een programma dat mentale en fysieke barrières overstijgt, presenteren wij de volgende stap in een menselijk verbindingsproces.

Één ieder is welkom om te verdwalen in de diverse multidisciplinaire ruimtes die WORM rijk is – Wunderbar, The Pirate Bay, Central Station, UBIK, Slash Gallery en The Performance Bar. Alle deuren in het gehele pand zijn vanavond geopend, en elke doorgang leidt tot een nieuwe staat van liefde.

WORM S/ash Gallery & The Performance Bar: Don’t feed the Artists – An Indoor Art Safari
Laat je tijdens Museumnacht010 veilig begeleiden door het kunst reservaat en observeer de liefdevolle resultaten van dit experiment. Maar…LET OP! Don’t Feed the Artists! Met Florian Borstlap en Inge Aanstoot.

WORM UBIK: Cardboard Universe
De creatie van een compleet nieuw universum onder leiding van Tiffany Wederfoort, Charlien Adriaenssens & Kolijn Jagersma. 20m3 karton, 25 scharen, 1000 meter tape, 2000 nietjes, 25 stanley messen, 1000 meter touw, onbeperkte liefde.

WORM Pirate Bay: Al-Archive + Daniel Fogarty
Liefde voor bestickerde bierflesjes. En ervaar het avantgardistische archief van WORM.

WORM Central Station
Productiehuis FLOW presenteert Spoken Word + HipHop:
– Sharif Noël met SDMA
– Be Romy met Kamer van Kookhandel
– Patrick Ribeiro met L’Hospital
– Brooklyn met QUEEN
– Y.M.P. met AV
– Watwatis
– Fabz Pi
– Monta
– Mr Bellakoud
– Yezside

Wunderbar Foyer
Muzikaal liefdes offensief. En een feestje tot het ochtendgloren. Met Tutoriel, Exoterrism, DJ Sajjra, Black Zone Myth Chant (Live), DJ Low Jack.

Je komt bij WORM met Buslijn D, Halte Witte de Withstraat. Check hier de buslijnen en haltes.