Verleden, heden en de toekomst van Rotterdam

Ontdek in het Schielandshuis het verleden, heden en de toekomst van Rotterdam. Het Schielandshuis, met in de tuin de Rotterdam Tourist Information, opent voor het eerst de deuren tijdens de Museumnacht010. Young talents nemen je mee op reis door de 17e eeuwse stijlkamers, met schilderijen uit de collectie van Museum Rotterdam richting de grote zaal van het ‘Huis van de stad’. De Rotterdam Tourist Information is geopend voor al je vragen over de stad, maar vergeet vooral niet de Rotterdam Discovery te bezoeken met een interactieve video, een expositie, een selfiemuur en een grote maquette van Rotterdam.

Drinks & bites vind je in Brasserie Schielandshuis in de ‘Secret Garden’ aan de Coolsingel.

Je komt bij Het Schielandshuis met Buslijn A en E, Halte Blaak + Buslijn B, C en D, Halte Schiedamsedijk. Check hier de buslijnen en haltes.