MAAK JE MUSEUMNACHT010 ZO LANG MOGELIJK MET EEN HO(S)TEL

Geen zin om na een nachtje cultuur snuiven en feestjes afgaan naar huis te gaan? Boek een Museumnacht010 Ho(s)tel-arrangement!

Speciaal voor échte nachtdieren hebben we aantal fraaie arrangementen samengesteld, zodat je gewoon kunt door dansen tot het ochtendgloren en niet hoeft te rennen voor de laatste trein:

Hostel Room

Combineer je Museumnacht010 met een overnachting in het gezelligste hostel van Rotterdam: Hostel ROOM!

Als je bij Hostel ROOM het Museumnacht010-arrangement boekt, krijg je:
– Passe-partout voor Museumnacht010
– Welkomstdrankje
– Overnachting in een unieke themakamer (8-persoonskamer*)
– Upgrade breakfast
– Late uitcheck om 13.00 uur
– (reis) cadeautje bij het uitchecken

*upgrade is mogelijk tegen meerprijs

En dat voor slechts €34,50,- per persoon! Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Kijk voor meer info op de website of neem contact op via info@roomrotterdam.nl of 010 – 28 27 277.

www.roomrotterdam.nl

King Kong Hostel

Beleef jouw Museumnacht010 samen met King Kong Hostel. Boek nu een overnachting met een Museumnacht010 ticket en ontvang een gratis uitgebreid King Kong ontbijt met een heerlijk glas prosecco.

Ga naar de website www.kingkonghostel.com, boek een kamer een voeg de code MUSEUMNACHT010 toe aan de ‘comments regel’.

Voorwaarden: geldig voor een overnachting*(kamer of bed) van 4 tot 5 maart. De prijs van de kamer is exclusief het Museumnacht010 ticket t.w.v. €17,50 per persoon. Dit ticket ontvang je na betaling bij de receptiebalie van King Kong Hostel.

www.kingkonghostel.nl

Stayokay Rotterdam

Schots, scheef en schitterend! Stayokay Rotterdam is gevestigd in de wereldberoemde Kubuswoningen, vlak bij de gezellige Oude Haven.

Elke kamer is anders, maar natuurlijk altijd met eigen sanitair en de modernste faciliteiten. In de knusse bar en in de lounge kun je na Museumnacht010 lekker relaxen. Geniet de volgende ochtend van je ontbijt met prachtig uitzicht op de Markthal.

Boek nu je verblijf met 10% korting op www.stayokay.com/nl/hostel/rotterdam en gebruik de kortingscode museumnacht010.

Voorwaarden:

– Geldig in Stayokay Rotterdam
– Verblijfsperiode is van 2 t/m 6 maart 2017
– Boekperiode heden t/m 5 maart 2017
– Geldig op alle kamertypes
– Op basis van beschikbaarheid
– Niet geldig in combinatie met andere acties

www.stayokay.com

Hostel Ani & Haakien

Hostel Ani & Haakien bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station en met een kleine wandeling ben je zo bij de Markthal en de Kubuswoningen. De perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Rotterdam dus.

Bij dit arrangement boek je in het weekend van 3 tot 5 maart niet 1 maar 2 nachten! Bovendien krijg je:
– €2,50,- korting op je passe-partout voor Museumnacht010
– 10% korting op een overnachting op 4 tot 5 maart
– Zondag late uitcheck om 12:00 uur

Toch mooi meegenomen dachten wij zo! Neem contact op met Hostel Ani & Haakien via: info@anihaakien.nl of 010 – 23 61 086.

www.anihaakien.nl

Hampshire Hotel – Savoy Rotterdam

Liever in een hotel? In het Hampshire Hotel – Savoy Rotterdam krijg je voor €75,- je eigen luxe kamer midden in het centrum van Rotterdam.

De prijs voor dit arrangement is op basis van beschikbaarheid en een tweepersoonskamer. Dit is inclusief ontbijt, maar exclusief 4,5% stadsbelasting. Reserveren kan via: reservations.savoy@hampshire-hotels.com

www.hampshirehotelsavoyrotterdam.com

Ander nieuws

Doe de OPEN Museumnacht010 Quiz en win!

Om Museumnacht010 nog leuker te maken (wat eigenlijk bijna niet meer kan, denken wij) hebben we samen met OPEN Rotterdam een quiz georganiseerd langs verschillende gebieden en locaties.

WANTED: vrijwilligers

De zoektocht naar vrijwilligers is weer begonnen! Meld jij je aan?

Save the date: Museumnacht010 4 maart 2017

Beleef Rotterdamse kunst en cultuur op z’n spannendst tijdens Museumnacht010.

Online ticketverkoop gestart!

De online ticketverkoop van Museumnacht010 is gestart!

Teasers van OPEN Rotterdam

Kon je er vorig jaar niet bij zijn? Check hier de teasers van Museumnacht010 2016.

Official Museumnacht010 Afterparty: Pastelle

De eerste editie van Pastelle wordt gehouden tijdens Museumnacht010!