Koop je passe-partout gewoon hier op de website. Je kunt gemakkelijk online betalen met iDeal, VISA of Mastercard. Er gelden speciale kortingen voor houders van een CJP-pas, Rotterdampas(vanaf 1 februari) en kinderen t/m 12 jaar.

Geen online ticket kopen? Kom dan 2 maart tussen 10:00 – 17:00 uur of 19:30 – 00:00 uur naar Maritiem Museum Rotterdam, mits het event niet is uitverkocht. Je kunt daar uitsluitend met pin betalen en krijgt direct een polsbandje retour.

Het e-ticket is geldig voor alle deelnemende instellingen tijdens Museumnacht010. Toon je e-ticket op mobiel of print ‘m uit en toon je ticket bij de eerste locatie die je bezoekt voor een polsbandje. Met het polsbandje krijg je de hele avond toegang tot alle instellingen. Let op! Rotterdampashouders kunnen hun e-ticket alleen inwisselen bij het Maritiem Museum Rotterdam, tussen 10:00 – 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur.

Het Rotterdampas-ticket wordt zichtbaar na invoering van de actiecode. De actiecode vind je op de website van de Rotterdampas.

Vul de code in bij actiecode en klik op enter of ‘oke’, vervolgens wordt het Rotterdampas-ticket zichtbaar. Let op! Je Rotterdampas dient geldig te zijn op 2 maart 2019. Je kunt je e-ticket alleen inwisselen bij het Maritiem Museum Rotterdam, Leuvehaven 1.

Wissel je e-ticket zaterdag 2 maart overdag vast in bij een van de deelnemende locaties tijdens hun reguliere openingstijden. Sta niet voor een dichte deur, check de website van desbetreffende locatie voor je op pad gaat. In de buurt van Centraal Station? Dan kun je van 10:00 – 18:00 uur ook terecht bij Rotterdam Tourist Information op Stationsplein 21.

Liever je e-ticket inwisselen tijdens Museumnacht010? Dat kan ook! Tussen 19.30 en 00.00 uur staan we klaar op alle deelnemende locaties. Let op: Rotterdam Tourist Information – Rotterdam Centraal is geen omwissellocatie tijdens Museumnacht010.

Rotterdampashouders kunnen hun polsbandje uitsluitend ophalen bij Maritiem Museum Rotterdam op Leuvehaven 1 tussen 10:00 en 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur. Vergeet niet je Rotterdampas mee te nemen, deze wordt gescand. Let op! Je Rotterdampas dient geldig te zijn op 2 maart.

CJP-ticket gekocht? We controleren je CJP-pas bij het scannen van je ticket, vergeet dus niet je pas mee te nemen! Je kunt hiervoor terecht bij alle deelnemende locaties. Indien je geen CJP-pas kan tonen, sturen we je door naar het Maritiem Museum voor een aanvullende betaling voor je polsbandje.

Dat kan alleen op zaterdag 2 maart bij het Maritiem Museum Rotterdam tussen 10:00 – 17:00 uur en 19:30 – 00:00, mits het event niet is uitverkocht. Je kunt bij het Maritiem Museum Rotterdam alleen per pin betalen.

Ja, je kunt op zaterdag 2 maart 2019 van 20:00 – 01:00 uur op vertoon van je polsbandje bij alle deelnemende instellingen binnenlopen. Bij je eerste locatie krijg je bij het scannen van je e-ticket een polsbandje retour. Zien welke locaties er allemaal meedoen? Check alle deelnemers in het programma.

Let op: Rotterdampashouders kunnen hun polsbandje uitsluitend ophalen bij Maritiem Museum Rotterdam op Leuvehaven 1 tussen 10:00 en 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur.

Ja, die hebben we voor je geregeld! Je krijgt extra korting met je CJP-pas, Rotterdampas of koop een Early Bird ticket (op = op!). Ook voor kinderen t/m 12 jaar geldt een speciaal tarief. Dan gelden de volgende prijzen:

  1. Regulier ticket: €17,50
  2. Kinderen (t/m 12 jaar): €7,50

CJP-pashouders: €12,50
Rotterdampashouders: €8,75 (vanaf 1 februari)

Kies in de ticketshop de korting die op jou van toepassing is. Let op! We controleren geldigheid van je ticket bij aankomst op Museumnacht010, vergeet dus niet om je Rotterdampas, CJP-pas, en evt. leeftijdsbewijs mee te nemen. Anders kan je de toegang tijdens de nacht ontzegd worden. Museumkaart is deze avond niet geldig.

Zeker! Kinderen t/m 12 jaar kunnen zelfs met dikke korting mee. Een ticket kost dan nog maar €7,50 in plaats van €15. Er zijn genoeg activiteiten waar kinderen ook blij van worden. Bekijk het hele programma hier.

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Dan kun je het meeste zien tijdens de nacht. Toch met de auto? Vanaf het Zuiden kun je de auto het makkelijkst parkeren in één van de parkeergarages op Kop van Zuid, bijv. de Parkeergarage van De Rotterdam, op de Wilhelminakade 300, of op het open parkeerterrein bij Hotel New York. Je bent dan op loopafstand van het Nederlands Fotomuseum.

Kom je vanuit richting Amsterdam? Parkeer dan bij Kralingse Zoom pak het OV naar het centrum. Let ook op de milieuzone in Rotterdam: http://www.rotterdam.nl/milieuzone

Het meest flexibel ben je te voet of per fiets. Er rijden ook speciale Museumnacht bussen, deze brengen je langs alle locaties. De bushaltes bevinden zich op +/- 5 minuten loopafstand van de instellingen. Op vertoon van je polsbandje kun je gratis meereizen. Het laatste opstapmoment is 01:00 uur.

Met een Mini van Nederlands Fotomuseum naar Museum Boijmans Van Beuningen
Is de Erasmusbrug oversteken voor jou een stapje te ver? Neem een MINI! Ook deze editie brengt het Nederlands Fotomuseum je van en naar het museum in hun eigen MINI’s. Opstapplaats is de bussluis bij de ingang van Museum Boijmans Van Beuningen. Meerijden is gratis.

Mystery Bus
In een avontuurlijke bui? Stap in de MYSTERY BUS en laat je naar een onbekende bestemming brengen. Stap op bij Halte Museumpark voor Museum Boijmans Van Beuningen.

Meer informatie vind je op de handout.