Waar en hoe koop ik een passe-partout voor Museumnacht010?

Koop je passe-partout gewoon hier op de website. Je kunt gemakkelijk online betalen met iDeal, VISA of Mastercard. Er gelden speciale kortingen voor houders van een CJP-pas, Rotterdampas(vanaf 1 februari) en kinderen t/m 12 jaar.

Geen online ticket kopen? Kom dan 2 maart tussen 10:00 – 17:00 uur of 19:30 – 00:00 uur naar Maritiem Museum Rotterdam, mits het event niet is uitverkocht. Je kunt daar met pin betalen en krijgt direct een polsbandje retour.

Het e-ticket is geldig voor alle deelnemende instellingen tijdens Museumnacht010. Toon je e-ticket op mobiel of print ‘m uit en toon je ticket bij de eerste locatie die je bezoekt voor een polsbandje. Met het polsbandje krijg je de hele avond toegang tot alle instellingen. Let op! Rotterdampashouders kunnen hun e-ticket alleen inwisselen bij het Maritiem Museum Rotterdam, tussen 10:00 – 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur.

Hoe kom ik aan mijn polsbandje?

Wissel je e-ticket zaterdag 2 maart overdag vast in bij een van de deelnemende locaties tijdens hun reguliere openingstijden. Sta niet voor een dichte deur, check de website van desbetreffende locatie voor je op pad gaat. In de buurt van Centraal Station? Dan kun je van 10:00 – 18:00 uur ook terecht bij Rotterdam Tourist Information op Stationsplein 21.

Liever je e-ticket inwisselen tijdens Museumnacht010? Dat kan ook! Tussen 19.30 en 00.00 uur staan we klaar op alle deelnemende locaties. Let op: Rotterdam Tourist Information – Rotterdam Centraal is geen omwissellocatie tijdens Museumnacht010.

Rotterdampashouders kunnen hun polsbandje uitsluitend ophalen bij Maritiem Museum Rotterdam op Leuvehaven 1 tussen 10:00 en 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur. Vergeet niet je Rotterdampas mee te nemen, deze wordt gescand. Let op! Je Rotterdampas dient geldig te zijn op 2 maart.

CJP-ticket gekocht? We controleren je CJP-pas bij het scannen van je ticket, vergeet dus niet je pas mee te nemen! Je kunt hiervoor terecht bij alle deelnemende locaties. Indien je geen CJP-pas kan tonen, sturen we je door naar het Maritiem Museum voor een aanvullende betaling voor je polsbandje.

Kan ik ook een passe-partout in de stad kopen?

Dat kan alleen op zaterdag 2 maart bij het Maritiem Museum Rotterdam tussen 10:00 – 17:00 uur en 19:30 – 00:00, mits het event niet is uitverkocht. Je kunt bij het Maritiem Museum Rotterdam alleen per pin betalen.

Kan ik mijn passe-partout via mijn telefoon scannen?

Ja, toon je e-ticket op mobiel, of print ‘m uit. Vergeet niet je Rotterdampas of CJP-pas mee te nemen!

Is mijn passe-partout overal geldig?

Ja, je kunt op zaterdag 2 maart 2019 van 20:00 – 01:00 uur op vertoon van je polsbandje bij alle deelnemende instellingen binnenlopen. Bij je eerste locatie krijg je bij het scannen van je e-ticket een polsbandje retour. Zien welke locaties er allemaal meedoen? Check alle deelnemers in het programma.

Let op: Rotterdampashouders kunnen hun polsbandje uitsluitend ophalen bij Maritiem Museum Rotterdam op Leuvehaven 1 tussen 10:00 en 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur.

Zijn er speciale kortingsacties?

Ja, die hebben we voor je geregeld! Je krijgt extra korting met je CJP-pas, Rotterdampas of koop een Early Bird ticket (op = op!). Ook voor kinderen t/m 12 jaar geldt een speciaal tarief. Dan gelden de volgende prijzen:

  1. Regulier ticket: €17,50
  2. Early Birds: €12,50 (op = op!)
  3. Kinderen (t/m 12 jaar): €7,50

CJP-pashouders: €12,50
Rotterdampashouders: €8,75 (vanaf 1 februari)

Kies in de ticketshop de korting die op jou van toepassing is. Let op! We controleren geldigheid van je ticket bij aankomst op Museumnacht010, vergeet dus niet om je Rotterdampas, CJP-pas, en evt. leeftijdsbewijs mee te nemen. Anders kan je de toegang tijdens de nacht ontzegd worden. Museumkaart is deze avond niet geldig.

Is mijn museumkaart geldig tijdens Museumnacht010?

Nee, je Museumkaart is tijdens Museumnacht010 niet geldig. Niet alle deelnemende instellingen zijn musea. We hebben speciale kortingsacties geregeld met Rotterdampas en CJP.

Hoe laat start en eindigt Museumnacht010?

Museumnacht010 begint op zaterdag 2 maart om 20:00 uur en eindigt om 01:00 uur.

Moet ik me aanmelden voor de verschillende activiteiten?

In principe niet. Mocht er een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, dan vermelden we het duidelijk bij de desbetreffende activiteit op de website. Check het programma om niets te hoeven missen.

Kan ik ook met kinderen naar Museumnacht010?

Zeker! Kinderen t/m 12 jaar kunnen zelfs met dikke korting mee. Een ticket kost dan nog maar €7,50 in plaats van €15.  Er zijn genoeg activiteiten waar kinderen ook blij van worden. Bekijk het hele programma hier.

Ik kom met de auto, waar kan ik parkeren?

We raden iedereen aan om met het openbaar vervoer of de fiets te reizen. Dan kun je het meeste zien tijdens de nacht. Toch met de auto? Vanaf het Zuiden kun je de auto het makkelijkst parkeren in één van de parkeergarages op Kop van Zuid, bijv. de Parkeergarage van De Rotterdam, op de Wilhelminakade 300, of op het open parkeerterrein bij Hotel New York. Je bent dan op loopafstand van het Nederlands Fotomuseum.

Kom je vanuit richting Amsterdam? Parkeer dan bij Kralingse Zoom pak het OV naar het centrum. Let ook op de milieuzone in Rotterdam: http://www.rotterdam.nl/milieuzone