1. Waar en hoe koop ik een passe-partout voor Museumnacht010?

Koop je passe-partout gewoon hier op de website. Je kunt gemakkelijk online betalen met iDeal, VISA of Mastercard. Er gelden speciale kortingen voor houders van een CJP-pas, Rotterdampas(vanaf 1 februari) en kinderen t/m 12 jaar.

Geen online ticket kopen? Kom dan 2 maart tussen 10:00 – 17:00 uur of 19:30 – 00:00 uur naar Maritiem Museum Rotterdam, mits het event niet is uitverkocht. Je kunt daar uitsluitend met pin betalen en krijgt direct een polsbandje retour.

Het e-ticket is geldig voor alle deelnemende instellingen tijdens Museumnacht010. Toon je e-ticket op mobiel of print ‘m uit en toon je ticket bij de eerste locatie die je bezoekt voor een polsbandje. Met het polsbandje krijg je de hele avond toegang tot alle instellingen. Let op! Rotterdampashouders kunnen hun e-ticket alleen inwisselen bij het Maritiem Museum Rotterdam, tussen 10:00 – 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur.