2. Hoe kom ik aan mijn polsbandje?

Wissel je e-ticket zaterdag 2 maart overdag vast in bij een van de deelnemende locaties tijdens hun reguliere openingstijden. Sta niet voor een dichte deur, check de website van desbetreffende locatie voor je op pad gaat. In de buurt van Centraal Station? Dan kun je van 10:00 – 18:00 uur ook terecht bij Rotterdam Tourist Information op Stationsplein 21.

Liever je e-ticket inwisselen tijdens Museumnacht010? Dat kan ook! Tussen 19.30 en 00.00 uur staan we klaar op alle deelnemende locaties. Let op: Rotterdam Tourist Information – Rotterdam Centraal is geen omwissellocatie tijdens Museumnacht010.

Rotterdampashouders kunnen hun polsbandje uitsluitend ophalen bij Maritiem Museum Rotterdam op Leuvehaven 1 tussen 10:00 en 17:00 uur en 19:30 – 00:00 uur. Vergeet niet je Rotterdampas mee te nemen, deze wordt gescand. Let op! Je Rotterdampas dient geldig te zijn op 2 maart.

CJP-ticket gekocht? We controleren je CJP-pas bij het scannen van je ticket, vergeet dus niet je pas mee te nemen! Je kunt hiervoor terecht bij alle deelnemende locaties. Indien je geen CJP-pas kan tonen, sturen we je door naar het Maritiem Museum voor een aanvullende betaling voor je polsbandje.