To the Edge #2 dansperformance

22:00 - 22:30

Garage Rotterdam en Theater Rotterdam Productiehuis presenteren op Museumnacht010 de performance To The Edge #2 van choreograaf Dalton Jansen.

To The Edge #2 is een tedere cross- over tussen dans, zang en spoken word. In een intieme setting delen vier jonge danseressen zeer persoonlijke, maar tegelijkertijd universele menselijke onderwerpen. Wat houdt het eigenlijk in; relaties aangaan, je eigen grenzen bepalen, kwetsbaar durven zijn en ruimte innemen? De jonge choreograaf Dalton Jansen onderzoekt dit samen met zijn dansers en spoken word artiest Mariana Hirschfeld.

De performance wordt tijdens Museumnacht010 twee keer opgevoerd: om 20:30 en 22:00 uur. Breng voor of na de voorstelling een bezoek aan de tentoonstelling The House Where You Live Forever.

To The Edge #2 Concept en choreografie: Dalton Jansen, Performers: Sophia Mason, Sophie Prins, Wennah Wilkers, Reinel Bakole en Mariana Hirschfeld

Credits beeld: To The Edge #2, fotograaf: Salih Kalic

Datum: