The Open City – A New Map of Hell

20:00 - 01:00

“F-F-Faustus you’ve got nothing to fear / It may be hell down there / But it’s heaven up here!”(McCulloch/Sergeant/Pattinson/DeFreitas).

De één zijn hel is de ander zijn hemel.

Tijdens Museumnacht010, ondermijnt WORM’s Open City het idee van een perfect gemeenschappelijk leven. Van Thomas Moore naar Joep van Lieshout tot Kristiana; het ideaal van de volmaakte stad is geopperd, beproefd en vaak verworpen als idioot. Voor enkel één avond tuurt WORM nader in dit socio-culturele vacuüm.

Na de performance marathon van vorig jaar, brengt New Year New Me een nieuwe editie naar het huis van Worm Ubik. Dit jaar in het thema Fetisj. Kom voelen, kijken, praten, en join de performance en immersive experiences van New Year New Me. Met o.a. werk van Sydney Rahimtoola, Malou Bentsen, Linnea Gerrits.

Begin:
March 2 @ 20:00