DUBBELGANGER IN LIMINAL SPACE

22:30 - 22:50

Speciaal voor Museumnacht010 ontwikkelt choreograaf Marta Reig Torres een performance in ‘de etalage’ van de Kunsthal. Hier is momenteel het site specific werk ‘Dubbelganger’ van kunstenaar Willem Wesselink te zien.

Willem Wesselink laat zich in zijn installatie inspireren door de architectuur van de door Rem Koolhaas ontworpen Kunsthal. Op haar beurt reageert Marta Reig Torres hierop met haar performance ‘Dubbelganger in Liminal Space’. In haar dansinstallatie verstrengelt zij de fysieke en zintuigelijke ruimte met het imaginaire. Het publiek wordt uitgenodigd de speelruimte te betreden en vanuit nieuwe dimensies te verkennen. Wat is zichtbaar en wat blijft verborgen? Wat is het begin en wat is het eind?

DUBBELGANGER IN LIMINAL SPACE
21:30 – 21:50 uur
22:30 – 22:50 uur
00:00 – 00:20 uur
Choreografie Marta Reig Torres, in samenwerking met performers Alina Fejzo en Charlotte Riedijk.

Met dank aan Bruno Listopad, Ellen Knoops en Michaela Lakova.

Datum:
March 2