• Dit evenement is voorbij.

25 jaar Chabot Museum

20:00 - 01:00

Het Chabot Museum bestaat dit jaar 25 jaar! De monumentale witte villa in het Museumpark is gewijd aan Rotterdamse schilder en beeldhouwer Henk Chabot. Het pand en de collectie zijn een monumentaal samenspel van architectuur en beeldende kunst. De karakteristieke eigenschappen van het woonhuis zorgen dat je de kunstwerken van Chabot op een andere manier beleeft.

Tijdens Museumnacht010 vind je in het Chabot Museum de jubileumtentoonstelling Chabot van Rotterdam; een indrukwekkende selectie werken van schilder en beeldhouwer Henk Chabot. Kom de tentoonstelling op eigen houtje bekijken, of duik de diepte in en laat je je blik leiden door een van de medewerkers die ieder uur één van de schilderijen uitlichten. Als een blok gevallen voor de architectuur? Knip je zaklamp aan en ga mee op tour langs de zes modernistische Museumparkvilla’s.

Begin:
March 2 @ 20:00