TICKETS ENG

De tips van Bonnie van Boncolor

Ambassadeur

"Ik vind dat interessant, schilderijen die eruit zien als foto’s. En de Kunsthal, daar moet je gewoon heengaan tijdens zo’n avond, die is anders niet compleet."

Honderdduizenden keren per maand worden de filmpjes van vlogger Bonnie van het YouTube-kanaal Boncolor bekeken. Tijdens Museumnacht010 gaat ze zélf dingen bekijken. Haar top drie vind je hieronder.De moeite waard
“Ik ga zeker kijken bij de Kunsthal. Daar is Hyperrealisme. 50 jaar schilderkunst. En tijdens Museumnacht010 zijn er ook een Reality Quiz en een VR expeditie, dat sprak me zeker aan. Ik vind dat interessant, schilderijen die eruit zien als foto’s. Daarnaast is de Kunsthal zelf de moeite waard. Daar moet je gewoon heengaan tijdens zo’n avond, die is anders niet compleet.”

 

Op grote hoogte
“Wat ik zeker ook ga doen is een selfie op het Witte Huis nemen tijdens KLIM! van het Mariniersmuseum. Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam, maar het uitzicht daar heb ik nog nooit gezien. Als vlogger is dat voor mij natuurlijk ook leuk om te filmen, dat past heel erg bij mij. Ik vind Rotterdam sowieso gewoon een mooie stad. In mijn vlogs leg ik vooral mijn dagelijkse leven vast, maar als ik ergens ben en het is er mooi, dan laat ik dat wel zien. Toerist in eigen stad dus.”

 

De avond voegt wat toe
”Het Natuurhistorisch by Night ga ik als laatste niet missen. Het is mijn favoriete Rotterdamse museum. Om dat ’s avonds te bezoeken lijkt me geweldig, ik denk dat het er heel anders zal uitzien. Die Tyfusquiz lijkt me ook leuk, maar ik ga voor het museum zelf. Opgezette dieren vind ik gewoon heel fascinerend, die ’s avonds bekijken voegt echt iets toe.”

 

Over Bonnie van Boncolor
“Ik woon al mijn hele leven in Rotterdam-Noord. Sinds 1,5 jaar vlog ik omdat ik het leuk vind om mijn dagelijkse leven te laten zien. Ik krijg vaak terug dat mensen het heel herkenbaar vinden. Het gaat vaak over gewone dingen als boodschappen doen bij de Bas of samenwonen met mijn vriend. Eigenlijk filmde ik altijd al. Toen ik dat voor het eerst online deelde, kreeg ik leuke reacties. In oktober 2015 besloot ik een week lang dagelijks iets op YouTube te zetten en daarmee ben ik nooit meer gestopt. Nu begint vloggen mijn werk te worden. Ik geef bijvoorbeeld kinderen filmles en ben vlogger voor Beeld & Geluid. Vloggen is echt mijn passie, ik hoop het nog lang te doen!”

 

Naast het YouTube-kanaal Boncolor vind je meer van Bonnie op Facebook, Instagram en Twitter via @Boncolor.

KLIM! naar het dak van het Witte Huis

Selfie op het Witte Huis

> BEKIJK ONDERDEEL

De Tyfusquiz

Test je kennis van infecties

> BEKIJK ONDERDEEL

Het Natuurhistorisch by Night

Dode dieren met een verhaal

> BEKIJK ONDERDEEL

Hyperrealisme. 50 jaar schilderkunst

Net een foto

> BEKIJK ONDERDEEL

REALITY in de Kunsthal

Levensechte kunst

> BEKIJK ONDERDEEL